Nunti Thaimassage

Du kanske har hört talas om Happy Ending i samband med Thaimassage. Det refererar till en falsk Thaimassage som förstör den vackra thailändska kulturen.

Tackar för kvaliteten från www.pixabay.com.

 

En sak kan ses utifrån olika perspektiv och människor diskuterar sällan olika synvinklar. Har du någonsin undrat hur äkta thailändska massörer (i Sverige) påverkas när många fortfarande ifrågasätter sanningen om thai-massage med Happy Ending? Detta är ett exempel på överträdelse eller trakasserier som har inträffat. Dessa berättelser bör inte längre tystas och döljas.

Efter att jag publicerade min senaste artikel “Artikeln som alla borde läsa: Vad betyder Nunti?” fick jag positiv respons från läsare. Jag känner tacksamhet eftersom det uppmuntrar mig att inte känna mig ensam i min kamp.

När det finns personer som gillar, finns det också de som ogillar, som inte förstår kärnan, inte håller med, eller t o m tycker att de förlorar sina förmåner. Jag har också fått respons från dem.

Jag har fått konstiga telefonsamtal efter att salongen stängt för dagen eller t o m sent på natten. Sådana händelser inträffar oftast i början när jag publicerat en artikel som påverkar dem, och sedan avtar gradvis. Dessa människor använder vanligtvis dolda nummer eller, om de använder ett vanligt telefonnummer, lämnar inga spår, t ex genom att undvika att avslöja bevis på lagbrott men använder andra ord med samma betydelse.

Men jag har bevis som jag vill berätta om för att visa vad som kan hända. Klockan 9:28 på morgonen den 2 april fick jag ett samtal (08-nummer) från en man med Stockholmsdialekt som ville boka en tvåtimmars massage. Jag sa att jag bara har 90-minuters massage, och han sa omedelbart “Jag vill ha två timmar eftersom jag vill att du ska … (du kan läsa mer i min polisanmälan som jag bifogar. Tyvärr blev utredning nedlagd i brist på “bevis”…)”

Även om jag visste och hade förberett mig för att sådana saker kunde hända, blev jag fortfarande upprörd många gånger. Jag ville inte uttrycka mig vulgärt, vilket inte är min vana. Men på grund av min bristande svenska och att jag var i en ovanlig situation kunde jag inte uttrycka mig som jag ville.

Men min svenska man arbetade hemma den dagen och var i min närhet, så jag satte på högtalaren så att han kunde höra samtalet. Jag bad mannen återigen att förklara vad han ville ha, och sedan gav jag telefonen till min man. När personen i mobilen hörde rösten av en svensk man, lade han på.

I den här artikeln kommer jag att diskutera deras beteende, både från den här händelsen och tidigare erfarenheter. Jag kommer endast att prata om dem som ringde i detta sammanhang.

  1. De vill ha en vanlig massage på 60 minuter.
    De frågar efter en vanlig massage, vilket vanligtvis är 60 minuter för de flesta kunder, och frågar om Happy Ending innan samtalet avslutas.
  2. De som vill ha en massage i 90 minuter eller längre.
    Jag kanske har förutfattade meningar mot dem i denna analys, men det faktum att de börjar med att fråga om en 90-minuters massage eller längre, tillsammans med deras röst och sättet de pratar på, får mig att känna att deras beteende klart visar att de är övertygade om att deras pengar kan ge dem allt de vill ha. Och sedan avslutar de med att fråga efter Happy Ending och gör sig skyldiga till sexuella trakasserier.
  3. De som vill ha en massage i 30 minuter.
    Jag tror att den här gruppen har haft den här typen av beteende tidigare och visar tydligt att de har missförstått thailändsk massage, eftersom de fokuserar på att bara få en 30 minuters massage. Det som gör det misstänksamt är också att de ringde medan de körde bil. Vad betyder det?
    .
    Som det rapporteras i nyheterna eller TV-program, är “Happy Ending” vanligtvis förekommande i större städer. Vissa talar med en sydlig dialekt (läs skånska, det är den enda svenska accenten jag enkelt kan urskilja) medan de kör bil. Ibland säger de själva att de kör förbi Falkenberg och vill ha en 30 minuters massage, och avslutar sedan med att fråga om “Happy Ending”.
  1. Telefonnummer som visas
    Majoriteten av denna grupp uppvisar vanligtvis ett språk och en ton som tydligt visar brist på artighet. Om det inte är grovt skulle jag säga att de ser ner på eller diskriminerar thailändska kvinnliga massörer, eller kanske t o m diskriminering mot kön.
    .

    Den aggressivitets nivå som jag upplever från dessa personer under korta konversationer har ännu inte nått en tydlig nivå. Dessa personer är vanligtvis försiktiga med att använda ord som kan användas som bevis för olagliga handlingar

  2. Telefonnummer som inte visas
    Majoriteten av denna grupp bryr sig inte om att vara försiktiga med vad de säger eftersom de är säkra på att de inte efterlämnar några bevis. En del av dem, kanske 5-10%, använder en tydligt aggressiv ton.
    .

    Utöver det finns det också en liten del på cirka 5% som talar och frågar fullt medvetna om att det är felaktigt eller kanske på grund av svårigheter att acceptera sina egna handlingar. De kan vara faktorer som är relaterade till deras livssituation (jag kommer att prata mer om detta i nästa ämne). Denna grupp uttrycker inte tydliga trakasserier genom sitt tal eller röstläge (men att fråga om en Happy Ending är fortfarande en form av trakasserier och överträdelse både personligt och för thailändska massage samhället).

Tackar för kvaliteten från www.pixabay.com.

Alla beteenden som nämns ovan visar att:

Eftersom min webbplats har tydliga artiklar om detta, kan jag klart och tydligt säga att de flesta av dem i denna grupp tror på sig själva och tycker att de redan har något bra, utan att tänka på att växa eller lära sig nya saker för att utvecklas, som att läsa för att utveckla sig själva.

Men om de inte gillar att läsa eller inte vill läsa artiklar av en thailändska kvinnlig massör, kan de bara öppna min webbplats på första sidan och tydligt se vad jag har annonserat om detta. Om de har besökt min webbplats och sett allt klart och tydligt, men fortfarande ringer mig, visar det att de är en envis grupp.

De kan vara skickliga och ha förmåga inom vilket område som helst, men deras beteende i detta sammanhang visar att de har en snäv synvinkel och bristande omdöme.

Eftersom de antingen har upplevt det själva eller hört människor prata om Thaimassage och Happy Ending så tänker de inte på hur verkligt det faktiskt är, utan tar den erfarenheten och drar slutsatsen att “all Thaimassage är sådan”, utan att tänka eller ifrågasätta varför Thaimassage är en konst och kultur i Thailand som är accepterad av människor över hela världen.

Dessutom finns det många thailändska kvinnor som älskar sitt yrke och arbetar professionellt och med hederlighet. 

 

Undrar du någonsin vad som gör att de som inte känner mig, aldrig sett mitt ansikte, inte vet om min existens, hur jag är som person, etc. ändå har modet att ringa mig och fråga om de kan betala mig för att hjälpa dem uppnå sin egen sexuella framgång, trots att de vet att det är olagligt?

Enligt deras synvinkel kanske det beror på deras egen missuppfattning eller negativa erfarenhet av Thaimassage (som är förvanskad), men deras handlingar får mig att tro att de uttryckligen visar att de är föraktfulla och diskriminerande mot yrket och ras, kanske till och med kön.

Dessutom tror de att deras pengar kan köpa allt de vill ha när de får en thaimassage, vilket visar att deras handlingar visar en attityd av att utnyttja människor i svåra ekonomiska situationer.

Sverige har en stark tro på värdena av frihet, jämlikhet, demokrati och respekt för lagen. Dessa värden är något som det svenska folket gemensamt arbetat för att skapa, vilket ger Sverige en unik identitet och värdegrund i världen.

Men deras beteende är motsägelsefullt och helt och hållet destruktivt och visar att de är förstörare.

Jag tror att anledningen till deras hat eller förakt mot andra är att de är stolta över och beundrar sig själva, men när de tittar på sitt eget beteende bör de inte alls känna sig stolta över vad majoriteten av svenska folket har byggt upp. Istället för att bidra till att skapa Sveriges identitet är de en del av att förstöra den!

 

Åtgärden från förövaren i detta fall, även om den inte är den värsta, handlar inte bara om en historia med Happy Ending och Thaimassage. Det handlar om att underminera och förstöra god praxis, särskilt om människor fortsätter att vara likgiltiga.

 

Då en del av dem inte är från lokalbefolkningen, utan bara reser igenom eller besöker Falkenberg, kan man anta att:

  • de kanske har upplevt detta själva i sitt eget område tidigare men letar efter nya upplevelser.
  • de vill undvika möjligheten att om de gör något fel i sitt eget område, kan det bli upptäckt av människor som känner dem. Det kan vara på grund av rädsla för social bestraffning och t o m rädsla för att deras familj ska få reda på det.

Detta är jag inte helt säker på, men med tanke på hur sociala medier har utvecklats i världen är det möjligt att grupper med liknande intressen kan hitta varandra lättare. Deras avsikt kan vara att hjälpa och skydda sina egna intressen och fördelar.

Och denna erfarenhet har gjort mig medveten om det onormala, eftersom:

  • Telefonnumret som används är ett nummer nära Stockholm, och dialekten är Stockholmska. Detta fick mig att misstänka att de motarbetade mig för att jag försökte skada deras intressen, eftersom:
    • Hur känner de till mig om de inte är i/kommer från Falkenberg med omnejd? Svaret kan vara att de har besökt Falkenberg.
    • Men om de inte har besökt Falkenberg, hur kan de känna till mig? Svaret kan vara att de har sökt efter “Thaimassage” över hela Sverige.
    • Vid tiden han ringde mig hade jag precis publicerat artikeln “Betydelsen av Nunti”, vilket är en artikel som motsätter sig deras beteende. Om det var en slump så var det en slump som fick mig att tvivla.

Jag har också två andra observationer.

  • Han började prata med en aggressiv ton och det skulle nästan kunna sägas att han var arg på mig. Om han inte kände mig eller inte visste vad jag gjorde, behövde hans röst inte vara så aggressiv när han “bara” ville köpa Happy Ending. Förutom att han kanske är en person som alltid låter aggressiv.
  • Han talade hotfullt, det verkade som att han redan kände mig och ville skada mig verbalt.

Mannen: Jag vill boka en två timmars massage.

(När jag säger att det inte finns två timmar utan bara 90 muniter)

Mannen: (säger genast) Jag vill ha två timmar för jag… (Tonläget visar att han kan vara arg)…..

Allt bedömer jag som möjligt utan att vara helt säker, eftersom hans känslor och röst som jag trodde var riktade mot mig kan ha varit av en annan typ. Han kanske masturberade när han ringde och tänkte att jag skulle svara, och när han hörde min mans röst hördes skyndade han sig att lägga på luren.

Men när han la på luren, tror jag att det inte var på grund av rädsla (jag tror att de inte skulle visa sin rädsla om de var i sitt normala tillstånd, eftersom det de försöker göra är att dölja sin egen rädsla). Jag tror att det beror på att det var något han inte förväntade sig, eftersom det inte bara var en thailändsk invandrare som var massör.

Majoriteten av svenska kvinnor är starka och självständiga på grund av att Sverige främjar självständighet och jämlikhet i samhället. Detta möjliggör för svenska kvinnor att utvecklas till sin fulla potential.

Jag tror att denna förändring kan påverka vissa män. Effekten som denna grupp män har fått uppleva, när den analyseras i sammanhanget av min historia, leder mig att anta att de är på väg att…

  • leta efter saker som får dem att känna sig som ledare eller kompensera för känslan av att förlora sin manlighet.
  • göra vissa åtgärder för att dölja eller dämpa sin egen rädsla.

Handlingarna från denna grupp av människor som uppvisar självsäkerhet utan rädsla för någon annan, utan respekt för andra eller ens lagen, genom att undertrycka och trakassera andra och utföra sexuella övergrepp – särskilt mot utländska kvinnor från länder där män fortfarande är de dominerande ledarna. Jag tror att det finns två möjliga orsaker.

  1. Det kan bero på en kombination av genetik och uppväxtvillkor som får denna grupp av människor att uppvisa det påstådda beteendet.

I Thailand och många andra länder där det fortfarande förekommer våld mot barn och där samhället inte är jämställt och utbildningen är underutvecklad, kan dessa faktorer stödja mänskligt beteende. Men i Sverige, som många svenskar kanske tänker, finns det fortfarande möjligheter att göra bättre än vad som är möjligt idag. Men jämfört med många andra länder är Sverige en ledande nation i världen. Därför tror jag att de viktigaste faktorerna som gör att människor i denna grupp uppvisar ett sådant beteendemönster är genetiska faktorer och uppfostran från familjen.

  1. Utöver det tror jag att det är möjligt att dessa personer utför sådana handlingar för att söka ut och välja svagare personer att trakassera, vilket i sin tur kan dölja deras oro över kvinnors tillväxt och förändring. De känner att de behöver utföra sådana handlingar för att dölja sin rädsla för att svenska kvinnor ska få, och har, mer makt och förändra deras position i samhället.

Oavsett om de är medvetna om det eller inte.

  • Att bli lämnad bakom kulisserna p g a förändringen.

Det jag sa tidigare var att vissa som ringde mig gjorde det med en röst som inte var hotfull, utan snarare artig. De kanske inte tillhör gruppen som inte stödjer, följer eller håller med om förändringar i kvinnors utveckling eller jämlikhet, utan istället blir lämnade bakom. Eller är de det…?

Om det stämmer, tror jag att dessa människor är försiktiga med att göra något som kan göra andra besvikna. Jag tror att de kommer att dubbelkolla informationen innan de agerar, särskilt om de hittar något på min webbplats. Trots detta finns det fortfarande några som missar detta och ringer mig. 
 
Om min antagande är sant, är det då rimligt att ifrågasätta hur mycket folk i samhället som tillhör denna grupp?
 
Det intressanta är att detta är ännu ett exempel på hur människor fortfarande saknar korrekt information om thailändsk massage och happy ending.
 

Människor är sociala varelser och sexualitet är en mänsklig naturdrift. Är det möjligt att denna grupp inte försöker skapa något för att dölja eller mildra sin egen rädsla för förändringar i kvinnors utvecklade potential, men samtidigt vill vara sig själva och finna det svårt att hitta en partner bland kvinnor som har utvecklat sin potential?

En sak kan ses från olika perspektiv. Jag önskar absolut inte att se kvinnor sluta utvecklas, men jag hoppas att om det finns människor som inte kan följa med i förändringen och känner sig övergivna, att de kan hitta en bra väg för sig själva eller att det finns ansvariga personer framförallt dem själva som kan hitta en lösning på problemet.

Eftersom jag själv har känt mig ensam och rädd med mina problem och varit på en plats som jag inte var van vid, har jag aldrig tänkt att min egen situation skulle vara en ursäkt för att skada någon annan. Jag förstår och sympatiserar med någon annans känsla av ensamhet, men jag är helt oenig med att jag som thailändsk kvinna som ger Thaimassage eller någon annan massage/person måste spela en stödjande roll när de agerar fel.

Det här är bara en av upplevelserna som påverkar äkta thailändsk massage, och det är bara mina synpunkter. Jag tror att andra thailändska massörer och kanske även andra typer av massage påverkas på samma sätt, utan tvekan.

Har du någonsin tänkt på att nyheter eller media som rapporterar om falsk thailändsk massage med Happy ending kan leda till att denna typ av brott sprids vidare (om de inte nämner information från alla verkliga perspektiv)?

Finns det några tidningar eller nyheter som ger betydelse åt äkta thailändsk massage som blivit förvrängd och hur Happy Endings påverkar äkta thailändska massörer?

Om det finns nyheter om Thaimassage (eller annan massage) som har med Happy Ending att göra, kan medierna säga ett ord till (“falsk”) för att förklara att det inte är äkta Thaimassage. Dessa små saker som ofta ignoreras kan vara en enkel nyckel för att ge information till allmänheten för att minska misstag och undersökningar från brottslingar, vilket kan minska antalet överträdelser inom detta ämne.

Vänligen tryck på gilla-knappen, dela och följ oss för att höra mer om dessa berättelser. Om du inte vill vara likgiltig till detta, skulle detta vara en av de små nycklarna som kan hjälpa till att minska felaktigheterna och avslöjandena från förövaren i samband med massage sex.

Förutom det vill jag att du ska vara stolt över ditt bidrag, eftersom åtgärderna också stöder tillväxten av “Nunti”, som är en del av tillväxten av rättvisa. Jag lovar!

Polisanmälan

Tack så mycket!
Nunti

P.S.
Denna artikel är bara en analys baserat på mina egna erfarenheter. Om du har någon egen erfarenhet eller råd du vill dela med dig av, tveka inte att skicka den till mig (jag kommer aldrig lämna ut några namn).

Leave a Reply