Bidragsgivare

Mitt namn är Nuntiporn Suriyawong. Ett osvenskt namn som många svenskar har svårt att komma ihåg. Så jag gav mig själv ett nytt namn som är lite lättare att minnas Nunti

Thaimassage är väl förknippat med thailändare och jag själv har en relation till massage sedan barnsben. Jag brukade ge massage till mina föräldrar, mormor och morfar. Även i vuxenålder tycker jag om att få massage och jag brukar leta efter duktiga massörer i såväl gamla som nyöppnade thaimassage affärer. Det har gjort att jag blivit bekant med många duktiga massörer och upptäckt att var och en har sin egen teknik. Även om avslappning är det yttersta målet med massage är tekniken viktig för hur man känner sig efter massagen. Och efter att ha utbildat mig i massageyrket och även fått egen erfarenhet har jag lärt mig hur och var man masserar för att kunden skall känna sig bekväm och bli så avslappnad som möjligt

I Shop vill jag erbjuda Thailändskt hantverk. När jag bodde i Thailand hade jag vänner som hade egen tillverkning och exporterade över hela världen. Andra valde att sälj sina produkter hemma till turister. Jag brukade titta på när de tillverkade olika saker och jag kände mig stolt då.

För även om Thailand kanske inte är en ledande tillverkare av tekniska produkter håller landet mycket hög klass när det gäller hantverksprodukter. Därför drömde jag om att arbeta som återförsäljare för deras produkter. I första hand för att skapa arbete till mina landsmän, men också för att det är så fina produkter.

Jag är därför stolt över att för er få presentera Nunti Thaimassage & Shop med det bästa som Thailand har att erbjuda av konst & kultur, med min vision ”Den bästa massagen och kvalitetsprodukter till bästa priser.”

Vad visionen ”Den bästa massagen och kvalitetsprodukter till bästa priser” egentligen betyder.

Jag är en massör som också fokuserar på att driva mitt företag. Den första dagen när jag startade företaget, tänkte jag på olika viktiga saker, bl a målet och visionen med min verksamhet. Även om jag bara hade en liten massagesalong. Naturligtvis kunde jag inte, trots tidigare erfarenheten och min förmåga, vara bäst. Självklart har aldrig mitt mål varit att sätta press på mig själv att konkurrera med andra massörer runt om i världen för att vara bästa. Men när det nämns i en vision måste det betyda något.

För olika saker finns det olika synpunkter.

“Den bästa massagen” är kopplat till min glädje och stolthet att presentera mitt lands vackra och älskade konst och kultur. Kärleken till vad jag håller på med stimulerar mig och det är roligt att alltid lära sig mer och jag är ivrig att utveckla mig för att bli bättre och kunna erbjuda ”det bästa jag kan”.

“Bästa produkter” Förutom massagen, är det också viktigt för mig att fokusera på ett urval av relaterade produkter ochatt använda 100 procent naturprodukter. Dessa produkterna passar bra till människans natur och lämnar inga rester i kroppen hos kunderna eller massören, som använder produkterna varje dag och detta garanterar att det är som jag säger.

“Bästa priser” Det är som jag nämnde, jag jämför/konkurrerar inte mot alla andra utan i första hand med mig själv. Så ”bästa priset” betyder inte att det är de lägsta priserna jämfört med andra utan det bästa priset för de bästa tjänsterna som jag erbjuder!

Om någon som har provat min behandling tycker om den blir jag glad och om det är någon som tycker att det finns andra behandlingar som är bättre då blir jag också glad om du kan hitta en passande behandling för din hälsa. Men om någon inte har provat Nunti massage så är du varmt välkommen att prova vad jag brinner för att ge;

”Den bästa massagen och kvalitetsprodukter till bästa priser”.

Nunti Thaimassage & Shop finns nu i Gallerian vid Stortorget i Falkenberg hos Eco Emerald.
 
Adressen:
Gallerian stortorget i Falkenberg
Stortorget 1 
311 30
Falkenberg 
 

Telefon: 070 3057 191

Facebook: www.facebook.com/NuntiThaiShop

Instagram: NuntiThaimassage & Shop

Email: info@nuntithaishop.se

    Öppettider

    Måndag – Fredag : kl. 10:00 – 18;00

    Lördag : kl10:00 – 15:00

    Söndag : stängt

    “KOPPLA AV MED MASSAGE OCH VAR SAMTIDIGT EN BIDRAGSGIVARE”